ссылка тут РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї совместимость женщина лев мужчина СЃРєРѕСЂРїРёРѕРЅ РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї мужчина стрелец женщина козерог РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї любовь Рё секс телец РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРїС‹ для СЃРєРѕСЂРїРёРѕРЅР° РЅР° 2016 РіРѕРґ РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї рыбы РЅР° вторую половину 2016 РіРѕРґР° РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї совместимости

Goran Sudžuka

Goran SudžukaGoran Sudžuka rođen je 1969. u Zagrebu, gdje je i završio Školu za primijenjenu umjetnost i dizajn. 1989. počinje raditi u Zagreb-filmu kao animator, te objavljuje prve stripove i ilustracije. Većinu stripova radio je s Darkom Macanom kao scenaristom, među njima i ''Svebora i Plamenu'' kao najvažniji rad objavljen u Hrvatskoj.

Nakon godina rada za hrvatske i njemačke izdavače, 1999. godine počinje raditi za američkog izdavača DC/Vertigo. S Jamiem Delanom kreira serijal “Odmetnuti”, za kojeg 2001. dobiva nagradu “Russ Manning” kao najbolji debitant na američkoj sceni. Za istog izdavača, prema scenariju Andyja Digglea 2002. crta mini serijal “Lady Johanna Constantine”.

2004/5. za francusku izdavačku kuću Delcourt crta jedan album iz serijala “L' histoire secrete” po scenariju Jean-Pierrea Pecaua, te obnavlja suradnju s Vertigom kao gostujući crtač na izuzetno uspješnom serijalu “Y – The Last Man”, scenarista Briana K. Vaughana. 2007. počinje crtati mini serijal “Chas: The Knowledge” po scenariju Simona Olivera.

Pored stripova za američkog izdavača i dalje crta za domaće izdavače: s Darkom Macanom kao scenaristom radi serijal “Martina Mjesec” za “Q strip”.

Galeriju njegovih radova možete naći na www.goransudzuka.org, a novosti na http://dzukalog.blogspot.com/ .

Darijo Antunović 

Prevoditelj

Posjetitelji Online

We have 53 guests and no members online

MaFest Lokacije

- Pivnica "Pivac"
- Kongresna dvorana, Hotel "Meteor"
- Konoba "Kalalarga"
- Gradska galerija Antuna Gojaka
- Umjetnička galerija Gale Rica

Sve lokacije pogledajte na Google Mapi ovdje.

Presjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pokroviteljica je 9. MaFesta.

Pretraga

MaFest Staff

Da bi sve prošlo kako treba, MaFestu je neophodan i kvalitetan staff. Stoga, ako ste stariji od 18 godina i želite se aktivno uključiti u stvaranje festivala te od toga imati i određene konkretne koristi - javite nam se! Naša e-mail adresa je:

info@mafest.com

Sponzori

       
Grad Makarska Turistička Zajednica Grada Makarska Mesna Industrija Braća Pivac Vrgorac Hoteli Makarska
       
Ožujsko Pivo Promet Makarska Ministarstvo Kulture RH Ožujsko Pivo
       
Premis Makarska Julius Meinl OTP Banka All In Makarska Riviera