ссылка тут РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї совместимость женщина лев мужчина СЃРєРѕСЂРїРёРѕРЅ РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї мужчина стрелец женщина козерог РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї любовь Рё секс телец РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРїС‹ для СЃРєРѕСЂРїРёРѕРЅР° РЅР° 2016 РіРѕРґ РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї рыбы РЅР° вторую половину 2016 РіРѕРґР° РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї совместимости

Bruno Ramella

bruno-ramella

Ligurijanac Bruno Ramella, rođen u općini Imperia 31. listopada 1959., stigao je u svijet stripa na vrlo originalan način. Kad je imao dvadeset i pet godina, otkrio je koliko mu se sviđaju stripovi tijekom prisilna mirovanja uzrokovana operacijom leđa, koja su nastradala dok je radio kao drvosječa. Stupivši u doticaj s Ivom Milazzom, Bruno Ramella ubrzano usavršava svoju tehniku i objavljuje dvije priče za izdavačku kuću Eura. Njegovim će mentorom postati Claudio Nizzi, koji ga je uveo u staff Nicka Raidera, čije je naslovnice Ramella počeo crtati s brojem 44 naslijedivši Giampiera Casertana, da bi nakon 99. broja ustupio mjesto Corradu Mastantuonu. Nacrtao je četrnaest Raiderovih pustolovina, od čega tri u suradnji s Giuseppeom Barbatijem. Osim suradnje s “Il Giornalinom”, Ramella je gostovao i u reviji “Comic Art” s trima kratkim pričama o njujorškom istražitelju, s Nizzijevim potpisom.

Krajem 1996., kreiravši glavne likove, počinje svoj rad na Magičnom Vjetru. Po scenariju Gianfranca Manfredija, tvorca ovoga novog serijala, Ramella je nacrtao dvadeset dvije priče od čega većim dijelom u suradnji s drugim crtačima, posebice s Giuseppeom Barbatijem. Bruno Ramella spada u okosnicu crtačkog staff-a, koji Manfredijevo scenarističko nadahnuće uspješno pretaču na papir i vode Magičnog Vjetra kroz prerije i gradove Divljeg zapada.

Priredili: Andrej Cvitaš & Damir Raič

 

Prevoditelj

Posjetitelji Online

We have 54 guests and no members online

MaFest Lokacije

- Pivnica "Pivac"
- Kongresna dvorana, Hotel "Meteor"
- Konoba "Kalalarga"
- Gradska galerija Antuna Gojaka
- Umjetnička galerija Gale Rica

Sve lokacije pogledajte na Google Mapi ovdje.

Presjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pokroviteljica je 9. MaFesta.

Pretraga

MaFest Staff

Da bi sve prošlo kako treba, MaFestu je neophodan i kvalitetan staff. Stoga, ako ste stariji od 18 godina i želite se aktivno uključiti u stvaranje festivala te od toga imati i određene konkretne koristi - javite nam se! Naša e-mail adresa je:

info@mafest.com

Sponzori

       
Grad Makarska Turistička Zajednica Grada Makarska Mesna Industrija Braća Pivac Vrgorac Hoteli Makarska
       
Ožujsko Pivo Promet Makarska Ministarstvo Kulture RH Ožujsko Pivo
       
Premis Makarska Julius Meinl OTP Banka All In Makarska Riviera