ссылка тут РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї совместимость женщина лев мужчина СЃРєРѕСЂРїРёРѕРЅ РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї мужчина стрелец женщина козерог РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї любовь Рё секс телец РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРїС‹ для СЃРєРѕСЂРїРёРѕРЅР° РЅР° 2016 РіРѕРґ РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї рыбы РЅР° вторую половину 2016 РіРѕРґР° РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї совместимости

Sean Gordon Murphy

sean-gordon-murphy-160


Sean Gordon Murphy -
(SAD)

Sean Gordon Murphy četvrti je potvrđeni specijalni gost 8. MaFesta čime je impresivni lineup8. MaFesta obogaćen za još jedno veliko ime. Za sve one koji ne znaju, Sean je Amerikanac i dolazi iz New Yorka i autor je (i scenaristički i crtački) serijala Punk Rock Jesus koji je doslovno poharao tržište te završio na vrhu liste bestsellera New York Timesa!

Što se formalnog umjetničkog obrazovanja tiče, završio je Massachusetts College of Art te Savannah College of Art and Design u Bostonu, a premda je izrazito mlad (rođen 1980. godine), Sean Gordon Murphy iza sebe već ima impresivan niz naslova od kojih posebno treba istaknuti Batman/Scarecrow: Year One, Joe The Barbarian, Off Road, Hellblazer: City of Demons, American Vamipre: Survival of the fittest, The Wake te prije spomenuti Punk Rock Jesus.

Inače, kad već spominjemo njegova djela, vrijedi spomenuti da je Off Road, njegov prvi projekt koji je potpisao i kao scenarist i kao crtač, dobio nagradu American Library Association, a Punk Rock Jesus, kojeg je također i napisao i nacrtao, te o kojemu su kritičari napisali brojne hvalospjeve istaknuvši kako je malo autora u svijetu sposobno tako elokventno prenijeti svoje misli svojim crtežom na papir, proglašen je najboljim mini serijalom 2012. godine (istu tu nagradu, samo za 2011. godinu, dobio je i njegov Joe The Barbarian za kojeg je scenarij napisao Škot Grant Morrison).

sean-gordon-murphy

Prevoditelj

Posjetitelji Online

We have 53 guests and no members online

MaFest Lokacije

- Pivnica "Pivac"
- Kongresna dvorana, Hotel "Meteor"
- Konoba "Kalalarga"
- Gradska galerija Antuna Gojaka
- Umjetnička galerija Gale Rica

Sve lokacije pogledajte na Google Mapi ovdje.

Presjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pokroviteljica je 9. MaFesta.

Pretraga

MaFest Staff

Da bi sve prošlo kako treba, MaFestu je neophodan i kvalitetan staff. Stoga, ako ste stariji od 18 godina i želite se aktivno uključiti u stvaranje festivala te od toga imati i određene konkretne koristi - javite nam se! Naša e-mail adresa je:

info@mafest.com

Sponzori

       
Grad Makarska Turistička Zajednica Grada Makarska Mesna Industrija Braća Pivac Vrgorac Hoteli Makarska
       
Ožujsko Pivo Promet Makarska Ministarstvo Kulture RH Ožujsko Pivo
       
Premis Makarska Julius Meinl OTP Banka All In Makarska Riviera