ссылка тут РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї совместимость женщина лев мужчина СЃРєРѕСЂРїРёРѕРЅ РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї мужчина стрелец женщина козерог РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї любовь Рё секс телец РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРїС‹ для СЃРєРѕСЂРїРёРѕРЅР° РЅР° 2016 РіРѕРґ РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї рыбы РЅР° вторую половину 2016 РіРѕРґР° РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї совместимости

Roberto Zaghi

roberto-zaghi-160


Roberto Zaghi

talijanski je strip crtač koji je rođen 9. lipnja 1969. u Ferrari.

Studirao je na Tehničkom institutu, no odmah nakon diplomiranja ostavio se struke kako bi se sasvim posvetio svojoj najvećoj strasti - stripu - sakupljajući iskustvo na predavanjima dvojice sjajnih crtača Germana Bonazzija i Nicole Marija (inače, Mari je bio naš gost 2012. godine).

Nedugo potom, Zaghi upoznaje Antonija Serru (i on je bio naš gost tu u Makarskoj, samo za razliku od Marija - 2009. godine), autora brojnih poznatih serijala, koji ga uvodi u izdavačku kuću Sergio Bonelli Editore gdje u početku radi na serijalima Nathan Never, Legs Weaver i Zona X, no nadaleko poznat postaje ipak zahvaljujući sjajnim radovima na Juliji, izvrsnom serijalu za koji je nacrtao 14 epizoda i na kojemu i dan-danas predano radi.

Inače, Zaghi je trebao biti naš gost dogodine, na 9. MaFestu, no otkazom braće Cestaro otvorila se prilika već za ovu godinu, a on ju je sa zadovoljstvom objeručke prihvatio.

roberto-zaghi

Prevoditelj

Posjetitelji Online

We have 54 guests and no members online

MaFest Lokacije

- Pivnica "Pivac"
- Kongresna dvorana, Hotel "Meteor"
- Konoba "Kalalarga"
- Gradska galerija Antuna Gojaka
- Umjetnička galerija Gale Rica

Sve lokacije pogledajte na Google Mapi ovdje.

Presjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pokroviteljica je 9. MaFesta.

Pretraga

MaFest Staff

Da bi sve prošlo kako treba, MaFestu je neophodan i kvalitetan staff. Stoga, ako ste stariji od 18 godina i želite se aktivno uključiti u stvaranje festivala te od toga imati i određene konkretne koristi - javite nam se! Naša e-mail adresa je:

info@mafest.com

Sponzori

       
Grad Makarska Turistička Zajednica Grada Makarska Mesna Industrija Braća Pivac Vrgorac Hoteli Makarska
       
Ožujsko Pivo Promet Makarska Ministarstvo Kulture RH Ožujsko Pivo
       
Premis Makarska Julius Meinl OTP Banka All In Makarska Riviera