ссылка тут РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї совместимость женщина лев мужчина СЃРєРѕСЂРїРёРѕРЅ РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї мужчина стрелец женщина козерог РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї любовь Рё секс телец РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРїС‹ для СЃРєРѕСЂРїРёРѕРЅР° РЅР° 2016 РіРѕРґ РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї рыбы РЅР° вторую половину 2016 РіРѕРґР° РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї совместимости

Pasquale Del Vecchio


Pasquale Del Vecchio

Pasquale Del Vecchio rođen je u Manfredoniji, blizu Foggie, 17.3.1965. godine. Prvi radovi iz sfere devete umjetnosti vezani su uz časopis “1984” za koji je nacrtao nekoliko kratkih priča, a treba spomenuti i suradnju s “Il Giornalinom” te “Cyborgom”.

Na njegov stil crtanja utjecali su brojni majstori devete umjetnosti, kao npr. Giovanni Ticci, Gino D’Antonio, Ivo Milazzo, José Munoz, a posebno treba istaknuti Vittorija Giardina koji ga je jednostavnim i čistim crtežima oduvijek oduševljavao.

U staff izdavačke kuće Sergio Bonelli Editore ulazi preko njujorškog policajca Nicka Raidera, premda je njegovo prvo iskustvo s SBE-om bila jedna nikad objavljena epizoda Zone X, serijala kojem se potom čak nakratko i vratio.

Nakon gašenja Napoleonea, Del Vecchio ulazi u crtački staff Texa Willera čije pustolovine crta i danas.

Prevoditelj

Posjetitelji Online

We have 53 guests and no members online

MaFest Lokacije

- Pivnica "Pivac"
- Kongresna dvorana, Hotel "Meteor"
- Konoba "Kalalarga"
- Gradska galerija Antuna Gojaka
- Umjetnička galerija Gale Rica

Sve lokacije pogledajte na Google Mapi ovdje.

Presjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pokroviteljica je 9. MaFesta.

Pretraga

MaFest Staff

Da bi sve prošlo kako treba, MaFestu je neophodan i kvalitetan staff. Stoga, ako ste stariji od 18 godina i želite se aktivno uključiti u stvaranje festivala te od toga imati i određene konkretne koristi - javite nam se! Naša e-mail adresa je:

info@mafest.com

Sponzori

       
Grad Makarska Turistička Zajednica Grada Makarska Mesna Industrija Braća Pivac Vrgorac Hoteli Makarska
       
Ožujsko Pivo Promet Makarska Ministarstvo Kulture RH Ožujsko Pivo
       
Premis Makarska Julius Meinl OTP Banka All In Makarska Riviera