ссылка тут РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї совместимость женщина лев мужчина СЃРєРѕСЂРїРёРѕРЅ РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї мужчина стрелец женщина козерог РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї любовь Рё секс телец РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРїС‹ для СЃРєРѕСЂРїРёРѕРЅР° РЅР° 2016 РіРѕРґ РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї рыбы РЅР° вторую половину 2016 РіРѕРґР° РіРѕСЂРѕСЃРєРѕРї совместимости

Humanitarna strana MaFesta

Na ovogodišnjemu MaFestu organizirana je još jedna humanitarna aukcija, a u suradnji sa župom Svetog Marka - don Antom Žderićem, don Pavom Banićem i profesoricom Ankicom Ravlić iz udruge Svetog Vinka Paulskog - za korisnika aukcije odabrana je šesteročlana obitelj Nevena Bartulovića iz Makarske.

U konačnici, za 35 doniranih radova (+ 10 majica) velikodušni stripofili uz donaciju Grada Makarske prikupili su sjajan iznos od 25.800,00 kn koji je glava obitelji Neven Bartulović preuzeo odmah po svršetku aukcije te koji će njemu, njegovoj supruzi i njihovoj djeci zasigurno poboljšati kvalitetu života, a mi se ovom prilikom od srca zahvaljujemo kako velikodušnim strip-autorima koji su donirali svoja djela, tako i stripofilima koji su odvojili dio svog novca za jednu ovakvu plemenitu stvar.

Prevoditelj

Posjetitelji Online

We have 11 guests and no members online

MaFest Lokacije

- Pivnica "Pivac"
- Kongresna dvorana, Hotel "Meteor"
- Konoba "Kalalarga"
- Gradska galerija Antuna Gojaka
- Umjetnička galerija Gale Rica

Sve lokacije pogledajte na Google Mapi ovdje.

Presjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pokroviteljica je 9. MaFesta.

Pretraga

MaFest Staff

Da bi sve prošlo kako treba, MaFestu je neophodan i kvalitetan staff. Stoga, ako ste stariji od 18 godina i želite se aktivno uključiti u stvaranje festivala te od toga imati i određene konkretne koristi - javite nam se! Naša e-mail adresa je:

info@mafest.com

Sponzori

       
Grad Makarska Turistička Zajednica Grada Makarska Mesna Industrija Braća Pivac Vrgorac Hoteli Makarska
       
Ožujsko Pivo Promet Makarska Ministarstvo Kulture RH Ožujsko Pivo
       
Premis Makarska Julius Meinl OTP Banka All In Makarska Riviera