Image default

Bliži se 12. MaFest

Najdraži naši stripofili, svibanj se polako primiče, a to znači da je polako došlo i vrijeme za početak objavljivanja informacija koje se tiču ovogodišnjeg, 12. po redu MaFesta!

Konceptualno, ovogodišnji festival ostat će potpuno isti kao i prošle godine, a to znači da ćemo trodnevne radionice za osnovnoškolce s područja Makarske rivijere organizirati sredinom ožujka (11.-13.3.2019.), dok će se ovogodišnji središnji dio festivala, popraćen brojnim radionicama za predškolce, održati krajem svibnja, od 23.5. do 26.5.2019. (četvrtak – nedjelja) i bit će otvoren za sve ljubitelje stripa i ostale ljude dobre volje!

Nakon što je 11. MaFest oborio sve rekorde po broju gostiju u povijesti festivala, već sada možemo najaviti da će ovogodišnje izdanje to zasigurno premašiti, a sve detalje kako će to u konačnici izgledati imat ćete priliku doznati čitajući najave u mjesecima koji su pred nama.

Jasno, pripremili smo i nekoliko noviteta, no generalna zamisao ostala je ista kao i uvijek – puno dobre volje i zabave u ritmu stripa u našemu Gradu pod Biokovom – a do kraja svibnja polako ćemo vas izvijestiti o svemu i prezentirati vam sve svoje zamisli.

Za sam početak, kao osnovnu najavu, već sada vam možemo potvrditi da će ove godine Makarsku pohoditi više od 50 eminentnih autora, a kako biste doznali o kome je sve to riječ samo pratite našu stranicu i naravno – vidimo se u Makarskoj od 23. do 26.5.2019.!

Vezani članci

Radionice u osnovnim školama na području Makarske rivijere

mafest

MaFest koncerti: “Rezerve”

mafest

Rezerve

mafest