Image default

MaFest koncerti: “Ischariotzcky”

Na Makarskoj rivijeri oduvijek se znalo cijeniti glazbenu indie scenu, a naročito u Makarskoj i Brelima. Uostalom, prvu emisiju alternativne glazbe na makarskom RMR-u (Strange Waves 1991.-1993.) uređivao je i vodio upravo makarsko-breljanski dvojac Darijo Antunović & Domagoj Juričić, a ista takva breljansko-makarska kombinacija karakteristična je i za sjajnu grupu zahtjevnog imena “Ischariotzcky”.

Naime, riječ je o indie pop bendu koji je oformio pjevač, tekstopisac i producent Joško Klarić, inače stari poznanik MaFesta. Njihov izvrsni prvi službeni singl “Perfect sky“ objavljen je krajem 2017. u suradnji s mostarskom pjevačicom i kantautoricom Anjom Rikalo. Pjesma je osvojila nekoliko renomiranih hrvatskih top ljestvica i dovela ih do prvih većih festivalskih i samostalnih nastupa. Nakon ”Perfect Sky”, “Nothing At All” drugi je službeni singl koji je najavio njihov prvi album “Recovery” izdan 15. studenog 2018. za Los Angeles Agency.

Glazbenoj javnosti ovi mladi umjetnici postali su poznati nakon što su pobijedili na prošlogodišnjemu INmusicovom natječaju za domaće bendove koji im je donio nastup na glavnoj festivalskoj pozornici i potom ih vinuo u sam vrh domaće glazbene scene.

Pivnica Pivac – 24.5.2019. – 22:30h: Ischariotzcky!

Ulaz na koncert je naravno besplatan, kao uostalom i na sve ostalo na MaFestu!

Vidimo se!

Vezani članci

Colt & Pepper izložba

mafest

Izar Lunaček & Nejc Juren – “Animal noir”

mafest

Krenuo 12. MaFest!

mafest