Image default

Radionice u osnovnim školama na području Makarske rivijere

Premda smo najavili da će se prvi dio 12. MaFesta održati tijekom trodnevnog razdoblja od 11. do 13.3.2019. – u konačnici će ipak sve to biti prošireno na period od ukupno dva tjedna, a to znači da ćemo sve radionice u osnovnim školama na području Makarske rivijere (Brela, Baška Voda, Makarska, Tučepi, Podgora i Gradac) održati u razdoblju između 11.3. i 22.3.2019. godine!

Na taj način još jednom ćemo omogućiti osnovnoškolcima dovoljno vremena i najbolju moguću pripremu za ovogodišnji natječaj, a mi se ovom prilikom ponovno iskreno zahvaljujemo svim ravnateljima, profesorima i pedagozima na fenomenalnoj dugogodišnjoj suradnji jer bez njihove pomoći ništa od svega ovog ne bi bilo moguće!

Jasno, već tradicionalno, sve radionice vodit će naš Renato Vladimir Renky, a to u prijevodu znači puno zabave i veselja za sve polaznike!

Precizne termine radonica po školama objavit ćemo u danima koji su pred nama, a za kraj ostavljamo informaciju da će i ove godine, uz brojne pakete vrijednih stripova, prva nagrada na natječaju biti prijenosno računalo!

Vezani članci

Izar Lunaček & Nejc Juren – “Animal noir”

mafest

Stipe Kalajžić – “Sestre i braća na dva kotača”

mafest

MaFest koncerti: “Rezerve”

mafest