Image default

Radionice u osnovnim školama na području Makarske rivijere

Premda smo najavili da će se prvi dio 12. MaFesta održati tijekom trodnevnog razdoblja od 11. do 13.3.2019. – u konačnici će ipak sve to biti prošireno na period od ukupno dva tjedna, a to znači da ćemo sve radionice u osnovnim školama na području Makarske rivijere (Brela, Baška Voda, Makarska, Tučepi, Podgora i Gradac) održati u razdoblju između 11.3. i 22.3.2019. godine!

Na taj način još jednom ćemo omogućiti osnovnoškolcima dovoljno vremena i najbolju moguću pripremu za ovogodišnji natječaj, a mi se ovom prilikom ponovno iskreno zahvaljujemo svim ravnateljima, profesorima i pedagozima na fenomenalnoj dugogodišnjoj suradnji jer bez njihove pomoći ništa od svega ovog ne bi bilo moguće!

Jasno, već tradicionalno, sve radionice vodit će naš Renato Vladimir Renky, a to u prijevodu znači puno zabave i veselja za sve polaznike!

Precizne termine radonica po školama objavit ćemo u danima koji su pred nama, a za kraj ostavljamo informaciju da će i ove godine, uz brojne pakete vrijednih stripova, prva nagrada na natječaju biti prijenosno računalo!

Vezani članci

Na mladima svijet ostaje

mafest

Bliži se 12. MaFest

mafest

Festivalske radionice za predškolce

mafest